آسان بار

آسان بار پل ارتباطی رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل

آسان بار

آسان بار پل ارتباطی رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل

آسان بار تخصصی ترین و محبوب ترین سامانه اینترنتی ارائه دهنده خدمات حمل و نقل کالا در سراسر ایران به رانندگان پایه یک و شرکت های حمل و نقل (باربری) است، به عبارت دیگر آسان بار پل ارتباطی رانندگان و شرکت های حمل و نقل در بستر اینترنت است

۷ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

پنل جانبی جدیدی که مانع رسیدن آسیب به عابران پیاده می‌شود

 

شرکت انفیلد کانسل (Enfield Council) به اولین شرکتی در انگلستان تبدیل شده است که برای جلوگیری از تصادف‌های کشنده کامیون‌ها و کشنده‌ها با عابرین پیاده، موتورسواران و دوچرخه سواران، یک ابزار ایمنی جدید ابداع کرده است.

 

پنل محافظ مردم در برابر کامیون‌ها

این ابزار جدید که توسط یکی از موتورسوارهای سابق پلیس‌های ابداع شده است و پنل محافظ مردم (PeoplePanels) نام دارد، به گونه‌ای طراحی شده است تا از گیر افتادن مردم در کنار کامیون‌ها جلوگیری کند و خطر آسیب رسیدن به افراد در تصادفات را به میزان بسیار قابل ملاحظه‌ای کاهش بدهد.

 

پنل محافظ مردم برای مورد استفاده چه کسانی است؟

پنل محافظ مردم (PeoplePanels) از عابران پیاده، موتورسوارها و دوچرخه‎‌ سوارها و همچنین از کارگرانی که در کنار کامیون به بارگیری یا تخلیه بار مشغولند محافظت می‌کند.

پنل محافظ مردم محافظتی دارای علائم هشدار دهنده و پیغام‌هایی است تا به افراد هشدار بدهد از کامیون دور بمانند. این علائم و پیغام‌ها توجه افراد را به خودشان جلب می‌کنند تا متوجه خطر بشوند و بیشتر احتیاط کنند. این پنل ایمنی جدید به ارتقاء ایمنی جاده‌ها نیز کمک زیادی می‌کند.

 

پنل محافظ مردم در برابر کامیون‌ها

  • آسان بار
  • ۰
  • ۰

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۷۷۵ هزار TEU کانتینر در بندر شهید رجایی به‌عنوان بزرگ‌ترین بندر کانتینری ایران تخلیه و بارگیری شد.

به گزارش آسان پدیا به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، "اله مراد عفیفی پور" با اعلام این خبر اظهار داشت: بندر شهید رجایی با بهره‌مندی از پیشرفته‌ترین پایانه‌های کانتینری و برخورداری از تجهیزات روز دنیا، به‌عنوان بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین بندر کانتینری ایران محسوب می‌شود که تخلیه و بارگیری ۸۵ درصد کالاهای کانتینری در سطح کل بنادر کشور را پشتیبانی می‌کند.

وی با تشریح عملکرد کانتینری بندر شهید رجایی طی چهار ماه نخست سال جاری، افزود: در این دوره زمانی، درمجموع ۷۷۵ هزار و ۶۱۱ TEUکانتینر(هر تی ای یو معادل یک کانتینر ۲۰ فوت) در بندر شهید رجایی تخلیه و بارگیری شد.

۷۷۵هزار TEU کانتینر در بزرگ‌ترین بندر ایران تخلیه و بارگیری شد

وی با تشریح عملکرد کانتینری بندر شهید رجایی طی چهار ماه نخست سال جاری، افزود: در این دوره زمانی، درمجموع ۷۷۵ هزار و ۶۱۱ TEUکانتینر(هر تی ای یو معادل یک کانتینر ۲۰ فوت) در بندر شهید رجایی تخلیه و بارگیری شد. برای مطالعه در مورد اجرای گزارش هفتگی حمل‌ونقل دریایی توسط وزارت راه بخوانید.

به گفته عفیفی پور، از مجموع ۵۸۷ هزار TEU کانتینر پر تخلیه و بارگیری شده طی چهارماهه گذشته، نزدیک به ۸۹ هزار TEU کانتینر در بندر شهید رجایی ترانشیپ شده است.

وی اضافه کرد: همچنین بیش از ۱۴۴ هزار TEU کانتینر مربوط به محموله‌های ترانزیتی بوده است .

۷۷۵هزار TEU کانتینر در بزرگ‌ترین بندر ایران تخلیه و بارگیری شد

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از جابجایی ۱۳۹ هزار و ۴۹۷ TEU کانتینر صادراتی با رشد ۹ درصدی و ۱۹۵ هزار و ۳۳۳ TEU کانتینر وارداتی با کاهش ۲۲ درصدی در این بندر خبر داد.

منبع: پایگاه خبری وزرات راه و شهرسازی

  • آسان بار
  • ۰
  • ۰

در گام اول سرمایه گذاری دولت برزیل در ایران ، به منظور ایجاد روابط تجاری یک میلیارد و 200 میلیون یورو بودجه برای سرمایه‌گذاری در ایران در نظر گرفته شده است.

 
 
در حالی که این روزها خبر خروج خودروسازان خارجی از ایران و توقف ارسال قطعات خودرو از سایر کشورها تاثیرات منفی بر فعالان حوزه حمل و نقل داشته است، شنیدن خبر ورود و سرمایه گذاری یک کشور آمریکای جنوبی جلب توجه کننده است.( برای مطالعه در مورد نسل جدید کامیون‌های برقی، بخوانید)
 
 
آنطور که « سید علی عراقچی» سفیر برزیل به عنوان نماینده تام الاختیار دولت برزیل در دیدار با «منصور معظمی» از آمادگی دولت برای همکاری با ایران در رابطه با تامین منابع مالی و حمل و نقل به ویژه خودروهای تجاری خبر داد:
 
 
«نمایندگان خودروسازان برزیلی در این نشست با اشاره به قابلیت‌های بالای این کشور در حوزه تولید ناوگان حمل و نقل مسافری و تجاری، از تصمیم جدی خودروسازان برزیل برای ورود به بازار خودروهای کار و تجاری در ایران سخن گفتند. نمایندگان خودروسازان سنگین برزیل با اشاره به اینکه حجم تولید خودروهای سنگین شرکت های ولوو و ایویکو مستقر در این کشور از حجم تولید کارخانجات مستقر در اروپا بیشتر است، تامین قطعات منفصله (CKD) را به صورت کامل امکان پذیر دانستند.»
 
 
 
 

کامیون‌های برزیلی به زودی در ایران

 
 
 
 
 
مدیر امور بین الملل ایدرو اعلام کرد: «دولت برزیل در قالب کمیته سرمایه گذاری تجارت خارجی (COMEX) و مرکز تجارت توسعه سرمایه گذاری ( APEX) به سفیر این کشور نمایندگی تام به منظور ایجاد روابط تجاری به ویژه در حوزه خودرو داده است، به گونه‌ای که برزیل در گام اول این همکاری‌ها تا سقف یک میلیارد و دویست میلیون یورو فاینانس را در نظر گرفته است.»
 
 
آنطور که عراقچی خبرداده، در این ماه هیئت های کارشناسی بانکی و فنی برای ادامه مذاکرات و چگونگی های تعامل و همکاری، به ایران می‌آیند.
 
 
آنطور که از اخبار اولیه برمی آید. اجرای این قرارداد به معنای امکان تامین قطعات یدکی کامیون های ولوو و ایویکو موجود در ایران از طریق خطوط تولید برزیل است. به معنای دیگر با چنین رویکردی احتمال دور زدن تحریم های آمریکا برای تامین قطعات یا ورود قطعات منفصله جهت تامین خط تولید ولوو در سایپا دیزل وجود خواهد داشت و در شرایط فعلی چنین خبری می تواند اتفاقی مثبت برای زندگی رانندگان خودروهای تجاری در دوران تحریم تلقی شود.
 
  • آسان بار
  • ۱
  • ۰

به گفته مدیر کریدورهای بین المللی ترانزیت وزارت راه وشهرسازی،  به جای افزایش عوارض ترانزیت و افزایش محدودیت‌ها باید به تشویق و آسان سازی مراحل ترانزیت دست زد تا درهای ترانزیت روز به روز به روی منطقه بیشتر باز شود.

 

به گزارش آسان پدیا، امین ترفع با بیان‌ این‌که در کشور ما طی سال‌های گذشته نگرش نادرستی در مورد تعریف ترانزیت وجود داشت، گفت: در تعریف ترانزیت نیز نقص و خطا وجود داشت و از یک سو از موضوع ترانزیت انرژی غفلت شد و از سوی دیگر تعریف ترانزیت فقط مختص به ورود کالا از یکی از مرزها و خروج کالا از مرز دیگر بود.

 ترانزیت موفق‌تر، با افزایش مشوق‌ها به جای افزایش عوارض

 

 

مدیر کریدورهای بین‌المللی ترانزیت گفت: البته در این بخش نیز به اندازه کافی موفق و کارا عمل نشده چرا که ترانزیت، میوه هماهنگی میان بخش‌های حمل‌ونقلی و نظارتی است اما متاسفانه به جهت منافع متعارض و متضادی که در بخش‌های مختلف حمل‌ونقلی و نظارتی وجود داشت عملاً بخش بزرگی از زمان، صرف مدیریت این تعارض‌ها و کاهش تنش‌ها شده و می‌شود.

 

 ترانزیت موفق‌تر، با افزایش مشوق‌ها به جای افزایش عوارض

 

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی افزود: اگر امروز وضعیت ژئوپلتیک کشورمان در منطقه مورد بازبینی و عارضه‌یابی قرار گیرد کاملاً مشخص می‌شود که به اندازه کافی از مزیت ژئوپلتیکی کشور که بسیار مهم و منحصر به فرد بوده، در بحث حمل‌ونقل استفاده نشده است. مدیر کریدورهای بین‌المللی ترانزیت وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد: در کشور ما معمولا در رقابت با کشورهای منطقه عوارض به خصوص عوارض جاده‌ای افزایش یافته و ما با برخی کشورها در افزایش عوارض جاده‌ای رقابت داریم در حالی‌که می‌توان به جای رقابت در افزایش عوارض به رقابت در افزایش مشوق‌ها با دیگر کشورها پرداخت.( در مورد تصرف جاده‌های ترانزیتی با حاشیه نشینی، بخوانید)

ترفع تاکید کرد: چرا باید در این زمینه محدودکننده عمل کرد در حالی‌که می‌توان با گشاده‌دستی در رقابت با دیگر کشورها، درهای کشور را بر روی ترانزیت منطقه باز کرد.

 

  • آسان بار
  • ۱
  • ۰

در عصر فناوری امروز، موبایل از جمله وسایلی است که حواس رانندگان کامیون را پرت می‌کند و باعث حوادث جبران‌ناپذیری می‌شود. در روزگار ما، اینکه ببینیم بسیاری از افراد پشت فرمان خودروی خود در حال کار با موبایل هستند دیگر به موضوعی عادی تبدیل شده است.

پرت شدن حواس رانندگان کامیون همیشه به خاطر عدم توجه به مقابل خود و توجه آن‌ها به صفحه موبایل نیست و انواع مختلفی دارد. اما وقتی صحبت از پرت شدن حواس و تصادفاتی با تعداد تلفات و زخمی‌های بالا می‌شود، خواه ناخواه فکر ‌می‌کنیم احتمالاً حواس راننده‌ کامیونی به موبایل خود پرت شده و تصادف بزرگی را پدید آورده است.

انواع پرت شدن حواس رانندگان کامیون

پرت شدن حواس رانندگان کامیون به طور کلی به سه بخش تقسیم می‌شود:

پرت شدن حواس رانندگان کامیون به طور تصویری: این موقعیت زمانی رخ می‌دهد که در زمان تصادف یا اندکی قبل از آن، راننده به جاده نگاه نمی‌کند.(برای آشنایی با 5 عامل خطرآفرین در جاده کلیک کنید)

پرت شدن حواس رانندگان کامیون به طور دستی: وقتی ارتباط دست راننده با فرمان کامیون و یا پای او با پدال‌های کنترل کامیون قطع می‌شود، این موقعیت خطرناک اتفاق افتاده است. این اتفاق باعث می‌شود سرعت واکنش راننده به شدت پائین بیاید.

پرت شدن حواس رانندگان کامیون به طور شناختی: این مورد شامل موقعیت‌هائی است که راننده تمرکز ذهنی خود را به رانندگی از دست می‌دهد. مثلاً پشت فرمان شروع به رویاپردازی می‌کند.

تکنولوژی چطور حواس رانندگان کامیون را پرت می‌کند!

 

بیشترین موارد پرت شدن حواس رانندگان کامیون

با وجود موارد بالا، در دنیای امروز، پرت شدن حواس تصویری رانندگان عمدتاً بیشترین سهم را در تصادفات خطرناک به خود اختصاص می‌دهد. مواردی مثل ارسال پیام کوتاه حین رانندگی، صحبت کردن با موبایل، صحبت کردن با مسافران، خوردن یا آشامیدن، خواندن، توجه به آینه و درست کردن موی سر، تنظیم کردن پخش و رادیو خودرو، عدم توجه به جلو، تماشای تصادفات، ساختمان‌ها، بیلبوردهای تبلیغاتی و ... بیشترین عواملی است که باعث می‌شود حواس راننده از جاده پرت شود.( برای دریافت کارت سلامت کامیونداران کلیک کنید)

در تحقیقاتی که صورت گرفت مشخص شد عامل 80 درصد تصادفات پرت شدن حواس رانندگان است. اما واقعیت این است که سهم تکنولوژی در پرت کردن حواس رانندگان بسیار بسیار نگران‌کننده‌تر از سایر عوامل است. تحقیقات نشان داده، ارسال پیام کوتاه حین رانندگی تا 23 برابر شانس تصادفات مرگبار را بالا می‌برد.

آیا می‌دانستید؟
اگر با سرعت 88 کیلومتر در حال حرکت باشیم و 5 ثانیه سرگرم ارسال پیام کوتاه باشیم، در این 5 ثانیه طول یک زمین فوتبال را طی کرده‌ایم.

تکنولوژی چطور حواس رانندگان کامیون را پرت می‌کند!

 

استفاده از دستگاه‌های مسیریاب نیز حواس رانندگان کامیون را پرت می‌کند

با پیشرفت و گسترش فناوری، امروزه استفاده از دستگاه‌های مسیریاب برای رانندگان بسیار متداول شده است. نگاه کردن به این دستگاه‌ها و کار با آن‌ها یا حتی کار با نرم‌افزارهای موبایلی مسیریاب باعث می‌شود حواس رانندگان کامیون از جاده پرت شده و جان خود و دیگر افراد جامعه را به خطر بیندازند. مطالعات نشان داده استفاده از دستگاه‌های مسیریاب خودروئی تا 9 برابر شانس تصادفات شدید را افزایش می‌دهد. امروزه شرکت‌های سازنده مسیریاب در تلاشند تا با ساخت نسل جدید دستگاه‌ها نیاز به نگاه کردن به دستگاه‌ها را حذف کنند و پیام‌ها را با صدای بلند برای رانندگان بخوانند تا خطرات به حداقل برسد.( اگر شما هم به عنوان راننده کامیون با شرایط سخت دوری از خانواده دست و پنجه نرم می‌کنید راه حل‌های ما را بخوانید)

در سال‌های اخیر جریمه‌ها و مجازات‌های سنگینی در سرتاسر جهان، برای رانندگان متخلفی که با عدم توجه به قانون با جان و مال افراد بازی می‌کنند وضع شده است، اما نکته تامل‌برانگیز اینجاست که تا ما، افراد جامعه نخواهیم به قانون احترام بگذاریم و به جان خود و دیگر انسان‌ها اهمیت دهیم، هیچ سیاست بازدارنده‌ای نمی‌تواند در این راستا راهگشا باشد. پس خود ما رانندگان هستیم که باید به قوانین پایبند باشیم. به امید روزی که هیچ انسان با خطای انسانی جان خود را از دست ندهد.

 

  • آسان بار
  • ۱
  • ۰

به تازگی کمپانی گودیر (Goodyear) تایرهای پهن جدیدی روانه بازار گرده است که برای استفاده در ناوگان‌های حمل و نقل و پیمودن مسیرهای طولانی بسیار مناسب است. تایرهای جدید Fuel Max SSD و Fuel Max SST به طور خاص برای استفاده در کامیون‌ها و کشنده‌ها طراحی شده‌اند و کمک می‌کنند میزان مصرف و هزینه سوخت پایین بیاید.

علاوه بر این، فناوری  Goodyear DuraSeal که در هر دو این تایرها به کار گرفته شده است کمک می‌کند که سوراخ‌هایی به قطر 4/1 اینچ به صورت خودکار پر بشوند. البته این فناوری در قسمت دیواره تایرها کار نمی‌کند و سوراخ‌های این قسمت را پر نخواهد کرد.

تایرهای جدید گودیر ویژگی‌های دیگری نیز دارند که از میان آن‌ها می‌توان به یک ترکیب خاص در آج‌ها اشاره کرد که میزان مصرف سوخت را پایین می‌آورد. طرح آج‌ها نیز بهینه‌سازی شده‌اند تا فرسایش کمتری داشته باشند و مسافت‌های بیشتری را بتوان با آن‌ها پیمود. ( برای مطالعه در مورد اهمیت مراقبت از تایر کلیک کنید)

 

تایرهای جدید گودیر، مناسب برای ناوگان‌های حمل و نقل

 

تایر گودیر Fuel Max از شیارهایی پهن بهره می‌برد، با این قابلیت که سنگریزه‌ها را به بیرون پرت می‌کند تا سنگ‌ها باعث سوراخ شدن تایر نشوند و استحکام تایر بالا برود. فناوری دیگری که در این تایر به کار گرفته شده است، فناوری Tredlock است که ترک‌های بسیار ریز را پر می‌کند تا تایرها بهتر بتوانند پایداری و استحکام‌شان را در مسیرهای طولانی حفظ کنند. علاوه بر این، با استفاده از این فناوری، در تمام فصول سال چسبندگی مناسبی بین تایر و سطح جاده ایجاد می‌شود.

به اعتقاد کمپانی سازنده، کاهش مصرف سوخت برای ناوگان‌های حمل بار بسیار اهمیت دارد، ولی این شرکت‌ها می‌خواهند از مزایای عملکرد بالای یک تایر خوب نیز بهره‌مند بشوند. تایرهای جدید برای مدت‌های طولانی کار می‌کنند و چسبندگی بسیار خوبی نیز دارند. انتظار می‌رود تایرهای جدید و پهن Fuel Max SST و Fuel Max SSD آمیزه‌ای مناسب از ویژگی‌های فوق در اختیار مصرف‌کنندگان قرار بدهند و به ناوگان‌های حمل بار کمک کنند عملکرد خودشان را بهینه‌سازی کرده و هزینه‌های سوخت و تعمیر و نگهداری را به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش دهند.

گفتنی است این تایرهای جدید در سایز 445/50R22.5 در اختیار مشتریان قرار می‌گیرند.

  • آسان بار
  • ۱
  • ۰

طی روزهای گذشته در شبکه‌های اجتماعی زمزمه‌ی اعتراض دوباره کامیون داران شنیده می‌شود به همین خاطر کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارفرمایی کامیون داران کشور در پیامی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌هایی که در یک ماه اخیر برای برطرف شدن مشکلات رانندگان انجام‌شده، از رانندگان و کامیون داران خواسته است با صبر و بردباری مثل گذشته به فعالیت خود ادامه دهند.

در بخشی از این پیام که از سوی احمد کریمی دبیر این کانون خطاب به رانندگان منتشرشده، آمده است: در حدود 50 روز گذشته جلسات متعددی با معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه وزیران محترم راه و شهرسازی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت، سازمان امور مالیاتی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی، کمیسیون اجتماعی دولت، کمیسیون‌های اجتماعی، اقتصادی و عمران و امنیت مجلس، کارگروه‌های متعدد با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و سازمان تأمین اجتماعی برگزارشده، این اطمینان برای نمایندگان شما حاصل‌شده که رویکرد دولت در رسیدگی به مطالبات و اعتراضات رانندگان و کامیون داران تغییر قابل‌توجهی داشته و با این رویکرد به ساماندهی بخش حمل‌ونقل جاده‌ای و رفع مشکلات و معضلات کاملاً امیدواریم.

 

نه به اعتراض دوباره 

مواردی که تاکنون به آن‌ها رسیدگی شده، به شرح زیر است:

پذیرش تعیین کرایه حمل کالا بر اساس تن بر کیلومتر

  1. تعطیلی چندماهه بالغ‌بر 65 شرکت حمل‌ونقل متخلف با حکم کمیسیون ماده 12 سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای که در نوع خود بی‌سابقه بوده و تأثیر به سزایی در بهبود عملکرد شرکت‌های حمل‌ونقل خواهد داشت. علاوه بر آن تعداد دیگری از شرکت‌های حمل‌ونقل مشمول تذکر یا جریمه نقدی شده‌اند که در صورت تکرار تخلف برای آن‌ها حکم تعطیلی صادر خواهد شد.( رسیدگی به تخلفات 20 شرکت حمل‌و‌نقل در استان اردبیل)

 

2.  پذیرش تعیین کرایه حمل کالا بر اساس تن بر کیلومتر و اخذ مشورت از نمایندگان متخصص صنف در ایجاد معیارها و مبناهای موردنیاز و لحاظ تمامی جوانب امر برای تعیین کرایه‌ای قابل‌قبول و مناسب.( مزایا و معایت تن بر کیلومتر را بخوانید)

 

3. حضور تیم‌های بازرسی متعدد در مناطق بارخیز کشور ازجمله پایانه‌های بندرعباس، بوشهر، اصفهان، اکبرآباد و تبریز و بررسی جامع مشکلات موجود در این مناطق و رفع برخی ایرادات و ارائه گزارش به مقامات بالادستی به‌منظور رفع سایر مشکلات موجود، ضمن آنکه سرکشی به پایانه‌های دیگر ازجمله بندرلنگه، بندر خمیر، بندر انزلی، بندر چابهار و دیگر شهرها نیز در دستور کار قرار دارد.

 

4. ایجاد سالن‌های اعلام بار در مناطقی که ظرفیت ایجاد آن را داشته و تقویت سالن‌های اعلام بار موجود، همچنین نظارت جدی بر عملکرد سالن‌های اعلام بار که به‌طورقطع نقاط ضعف احتمالی در جریان اجرا مشخص و مرتفع خواهد شد.

 

5. اخذ نقطه نظرات تشکل‌های صنفی در تنظیم دستورالعمل مربوط به نوسازی ناوگان به‌نحوی‌که دستور رئیس‌جمهور محترم در طرح کلید به کلید با بهترین شرایط و در نظر گرفتن منافع متقاضیان و در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرایی شود.

 

6. تداوم پرداخت 50% سهم دولت برای حق بیمه رانندگان و رفع نگرانی رانندگان عزیز نسبت به حذف آن توسط سازمان تأمین اجتماعی.( در مورد افزایش حق بیمه رانندگان بخوانید)

 

7. پذیرش افزایش دستمزد ماهانه رانندگان به‌صورت منظم، امکان استفاده از مزایای بازنشستگی، ازکارافتادگی یا مستمری بازماندگان که در مرحله اول از 1.3 درصد حداقل حقوق به 1.5 درصد افزایش یافت.

 

8. قبول بررسی سوابق بیمه‌ای رانندگان در فاصله زمانی 1372 لغایت 1380

 

9. برقراری بیمه تکمیلی رانندگان بدون آنکه کمترین هزینه‌ای از رانندگان دریافت شود. این مهم در قالب تفاهم‌نامه‌ای مابین سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با کانون شرکت‌های حمل‌ونقل کشور صورت پذیرفته است.

 

10. در دستور کار قرار گرفتن سخت و زیان‌آور بودن حرفه رانندگی با شرایط خاص این حرفه به‌نحوی‌که تصویب آن موجب محدودیت و هزینه بیشتر برای رانندگان نشود و مفاد آن مطلوب حرفه رانندگی باشد.

 

11. الزام شرکت‌های حمل‌ونقل آبادان و فجر جهاد به پرداخت کرایه‌های معوق و قطع بارنامه تمامی شعب شرکت حمل‌ونقل خلیج‌فارس در استان‌ها به دلیل بدهی سنگین به رانندگان.

 

12. افزایش کرایه حمل فرآورده‌های نفتی و ابلاغ آن به شرکت‌های پخش فرآورده‌های نفتی سراسر کشور.

 

13. قبول سازمان امور مالیاتی در بررسی مالیات کامیون‌هایی که به لیزینگ و بانک‌ها بدهکار بوده و یا مدتی از سال را به دلایل مختلف متوقف بوده و فاقد کارکرد بوده‌اند، همچنین کامیون‌هایی که دارای دو شریک یا بیشتر هستند.

 

نه به اعتراض دوباره

 

به‌اضافه مواردی که گفته شد برخی موضوعات دیگر مثل توزیع لاستیک با نرخ مصوب، نظارت بر قیمت انواع کالا ازجمله قطعات و روغن، لنت و ...، توزیع عادلانه بار، انجام معاینات سلامت شغلی، اعطای وام‌های کم‌بهره، اصلاح ساختار حمل‌ونقل و حذف دلالان در توزیع بار و اجرایی شدن مصوبه مجلس مبنی بر امکان بازنشستگی رانندگان با 55 سال سن و 25 سال سابقه بیمه است.

در ادامه این پیام آمده: ازخودگذشتگی رانندگان و کامیون داران در زمان جنگ و امدادرسانی و حمل مایحتاج مردم در حوادث غیرمترقبه و از همه مهم‌تر قبول این شغل سخت و طاقت‌فرسا، نشان از تعهد رانندگان و این قشر به‌نظام جمهوری اسلامی دارد.

انتظار می‌رود رانندگان و کامیون داران با صبر و بردباری همچون گذشته به فعالیت خود ادامه دهند و بدانند که ما همچنان پیگیر حقوق و مطالبات این عزیزان هستیم.

 امتناع از اعتراض مجدد

در پیام دیگری که از سوی جمع کثیری از رانندگان و کامیون داران در شبکه‌های اجتماعی منتشرشده در آن بر امتناع از اعتراض مجدد در اول مرداد تأکید شده است.

در ادامه این پیام آمده: با توجه به وضع اقتصادی کشور و اینکه دشمنان هرلحظه در حال توطئه‌چینی هستند نباید رانندگان و کامیون داران و این قشر زحمتکش فریب این‌گونه دشمنی‌ها را بخورند. به خاطر مصلحت‌اندیشی نسبت به دیگر اقشار تحت‌فشار و وابسته به صنف حمل‌ونقل از اعتراض دوباره در تاریخ 1/5/97 امتناع می‌کنیم و به کار خود ادامه می‌دهیم.

 

نه به اعتراض دوباره 

 

در این زمینه مالک نخعی در پیامی در شبکه‌های اجتماعی گفت: ایران چه آباد و چه ویران خانه ماست و در این خانه به روی هر منافق بسته است. برائت ما از جریان‌های منافق به این معناست که مطالبه گری صنفی به قوت خود باقی است البته در سایه جمهوری اسلامی ایران.

 

]نه به اعتراض دوباره 

 

سید دلاور موسوی در پیامی بیان کرد: چندین عامل باعث شده تا ما مخالف این اعتراضات باشیم. اول اینکه مسئولین اراده جدی خود را برای رفع مشکلات نشان دادند. دوم اینکه زمان بیشتری باید در اختیار مسئولین قرار بگیرد برای حل همه مشکلات. سوم اینکه این اعتراض دیگر رنگ و بوی منافقان را خواهد داشت. چهارم اینکه مشخص است که این جریان توسط عوامل بیگانه هدایت می‌شود.

 

نه به اعتراض دوباره

 

علیرضا سمنانی در پیامی گفت: یقیناً این اعتراض سیاسی است و از طرف دشمنان در حال هدایت است. این اعتراض از طرف صنف و مسئولان حامی ندارد و از اعتراض خرداد 97 جدا است. صنف سیاسی نیست و خواسته‌های ما درون صنفی است و آن را از مسئولان داخلی طلب می‌کنیم.

  • آسان بار