آسان بار

آسان بار پل ارتباطی رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل

آسان بار

آسان بار پل ارتباطی رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل

آسان بار تخصصی ترین و محبوب ترین سامانه اینترنتی ارائه دهنده خدمات حمل و نقل کالا در سراسر ایران به رانندگان پایه یک و شرکت های حمل و نقل (باربری) است، به عبارت دیگر آسان بار پل ارتباطی رانندگان و شرکت های حمل و نقل در بستر اینترنت است

۶ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

5 موردی که باید در مورد کامیون‌های دیزل بدانید

امروزه خودروهای دیزلی مدرن در تلاش هستند تا جای خودروهای بنزینی که سالیان سال است در دنیا طراحی و تولید می شوند را بگیرند. اما اینکه موفق می شوند یا خیر در بحث ما نمی گنجد. ما در اینجا می خواهیم به 5 مساله اشاره کنیم که شاید در مورد خودروهای دیزل نمی دانید.

 

5 موردی که باید در مورد کامیون‌های دیزل بدانید

1. در بزرگراه ها بازدهی بالا و مصرف سوخت بسیار پایین دارند 

دلیل شهرت آنها همین مصرف پایین است. این خودروها در بزرگراه بدون اینکه گردش موتور زیاد شود یا به آن فشار بیاید، قدرت و گشتاور بالایی تولید می کنند.

 

2. سوخت ماشین های دیزل گران تر است

در برخی از کشورها استفاده از خودروهای دیزل از نقطه نظر اقتصادی مشکل و محدودیتی ندارد. مثلا در برخی از کشورهای اروپایی و کشورهایی مثل هند، گازوئیل بسیار ارزان تر از بنزین است. اما در کشورهای دیگر مثل آمریکا این خودروها هزینه بیشتری دارند که این موضوع به دلایل زیر است:

الف- تقاضای بالا و عرضه ی کم: در وسایل نقلیه، تولید دیزل هایی با گوگرد و آلودگی کمتر، بسیار گران است و باعث بالا رفتن قیمت آنها می شود.
ب- به طور کلی در آمریکا، مالیات خودروهای دیزل4/24 سنت برای هر گالون است که حدود 6 سنت گران تر از بنزین است.

 

*سهمیه بندی گازوئیل و بنزین، برای مطالعه کامل مقاله کلیک کنید

 

5 موردی که باید در مورد کامیون‌های دیزل بدانید

3.خودروهای دیزلی بسیار گران هستند

به این دلیل که دیزل های، مدرن موتور پیچیده تر از خودروهای بنزینی دارند و لوله اگزوز آنها نیز به روشی متفاوت تمیز می شود.

 

4. ماشین دیزل بو دارد

این مساله ای است که شاید ندانید شاید هم چون در خودروهای دیزلی مدرن بهبود یافته است، اثری از آن نمی بینید. برخلاف بنزین که خیلی سریع در هوا تبخیر می شود، گازوئیل برای مدت بیشتری باقی می ماند. دیزل بوی نامطبوعی هم دارد به همین دلیل است که بسیاری از پمپ های گازوئیل با مواد مختلفی پوشانده می شوند.
بسیاری از پمپ های گازوئیل در اروپا دستکش های یکبار مصرف دارند تا دست راننده هنگام سوخت زدن بو نگیرد.

 

5 موردی که باید در مورد کامیون‌های دیزل بدانید

5. پیش از خرید حساب و کتاب کنید

همچون دیگر خریدهای خود باید پیش از خرید خودروهای دیزل، حساب و کتاب سرانگشتی در مورد هزینه های آن داشته باشید. از نظر برخی خریداران تهیه این ماشین ها مشکلی ندارد اما نباید تصور کنید هزینه سوخت شما کمتر از بنزین می شود. اگر این نوع خودرو را برای مسافت های طولانی و جاده های باز می خواهید شاید به صرفه باشد. اما اگر قرار است هر روز پشت ترافیک های سنگین داخل شهر فقط چند کیلومتر را طی کنید، این نوع خودرو به هیچ وجه مناسب و به صرفه نیست.

 


منبع: آسان‌بار

  • آسان بار
  • ۰
  • ۰

شارژ کارت سوخت کامیون‌ها براساس پیمایش استاندارد

رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگری رانندگان ناوگان جاده‌ای حمل کالای کشور در واکنش به اعتراض برخی از رانندگان در عدم شارژ سوخت ماهیانه کامیون‌هایشان، گفت: شارژ کارت سوخت کامیون‌ها براساس پیمایش استاندارد صورت می‌گیرد

ناجی سلامی اظهار کرد: براساس مصوبات، سهمیه سوخت ناوگان حمل‌ونقل عمومی برون‌شهری براساس اسناد حمل از جمله صورت وضعیت مسافربری، بارنامه و بارنامه بین‌المللی یا همان CMR در نظر گرفته و در کارت‌های سوخت شارژ می‌شوند.

وی در ادامه با بیان این نکته که هر راننده باید دارای دو شرط به منظور شارژ کارت‌سوخت در یک ماه باشد، افزود: هر خودرو سنگین برای این‌که مشمول شارژ کارت‌سوخت شود باید 7 هزار کیلومتر پیمایش و یا 18 بارنامه در اختیار داشته باشد. در غیر این‌صورت اعتراض پذیرفته نخواهد بود.

 

 

شارژ کارت سوخت کامیون‌ها براساس پیمایش استاندارد

 

شروط شارژ مجدد کارت سوخت در یک ماه:

  1. پیمودن 7 هزار کیلومتر
  2. در اختیار داشتن 18 بارنامه

وی تاکید کرد: رانندگان باید اطلاعات مندرج در بارنامه، صورت وضعیت و بارنامه بین‌المللی خود را به دقت کنترل کنند، هم‌چنین اطلاعات کارت خودرو خود یا همان VIN که شماره شناسایی خودروست را در سامانه کارت هوشمند ناوگان بروز رسانی کنند تا در زمینه اختصاص یافتن سهمیه سوخت به آنان با مشکلی مواجه نشوند.

 

شارژ کارت سوخت کامیون‌ها براساس پیمایش استاندارد

 

ماهیت سهمیه بندی گازوئیل با بنزین متفاوت است 

سلامی با تاکید بر این مهم که ماهیت سهمیه‌بندی گازوئیل با بنزین متفاوت است، یادآور شد: درباره سهمیه‌بندی بنزین کاهش مصرف سوخت ملاک است اما درباره سهمیه‌بندی گازوئیل درست مصرف کردن مدنظر قرار دارد.

*افزایش قیمت سود چه سود و زیانی دارد؟ بخوانید

 

شارژ کارت سوخت کامیون‌ها براساس پیمایش استاندارد

 

 

سهمیه پایه در پایان هر ماه باطل می‌شود

به گفته این مقام مسئول، سهمیه پایه در پایان هر ماه باطل می شود اما سهمیه عملکردی به ماه بعد منتقل خواهد شد علاوه بر آن‌که فاصله 15 روزه واریز سهمیه‌های پایه در هر ماه بعد از 2 تا3 ماه که طرح اجرا شد به مرور کاهش خواهد یافت و روزانه می‌شود.

*برای پایین آوردن میزان مصرف سوخت در زمستان این مقاله را بخوانید

 


منبع : آسان بار

  • آسان بار
  • ۰
  • ۰

در مورد سوپاپ خودروی خود چه می‌دانید؟

سوپاپ یک قطعه‌ی نسبتا کوچک است که دریچه‌ای برای ورود هوا و و خروج دود از محفظه‌ی احتراق به حساب می‌آید. سوپاپ‌ها بطور مستقیم یا غیر مستقیم توسط میل سوپاپ باز و بسته می‌شوند و بازگشت آنها به موقعیت اولیه‌شان توسط یک فنر به نام فنر سوپاپ انجام می شود. تعداد سوپاپ ها در هر پیشرانه نیز متفاوت است و می تواند از دو سوپاپ برای هر سیلندر تا ۵ سوپاپ برای هر سیلندر متفاوت باشد. سوپاپ ها قطعات مصرفی نیستند و شاید هیچگاه خراب نشوند اما گاهی ممکن است نیاز به تعویض آنها پیدا کنید.

در مورد سوپاپ خودروی خود چه می‌دانید؟

 

وظیفه سوپاپ، جدا کردن سرسیلندر از موتور است

سوپاپ ها وظیفه دارند، در زمان های مناسب ابتدا مخلوط هوا و سوخت را وارد سیلندر سازند؛ پس از آن در مراحل تراکم و احتراق، بسته بمانند و سپس در مرحله تخلیه، گازهای ناشی از احتراق را از سیلندر خارج کنند.

بنابراین سوپاپ ها، گایدها و نشیمن ها می توانند کمپرس و کنترل روغن را حفظ کنند. بررسی سوپاپ ها زمانی ممکن است لازم باشد که خودرو، 80 هزار کیلومتر یا بیش تر کار کرده باشد یا این که مشکلات سوختگی سوپاپ، کمپرس یا روغن سوزی پدید آید. قبل از این که به توصیف مراحلی که سوپاپ در آن دخیل است، بپردازیم، باید یادآوری کنیم که به تعمیرگاهی مراجعه کنید که کیفیت، اولویت اصلی کارش است.

*در مورد انواع روغن موتورهای دیزلی بیشتر بدانید

 

در مورد سوپاپ خودروی خود چه می‌دانید؟

بررسی سوپاپ

 معمولا بررسی سوپاپ با بازکردن، تمیز و بررسی کردن سرسیلندر شروع می شود. سرسیلندرهای چدنی دارای شار مغناطیسی هستند تا برای تَرَک‌های مویی و نازک بررسی شوند. این کار با به کاربردن یک میدان مغناطیسی قوی به سرسیلندر و پاشیدن پودر آهن بر روی آن امکان‌پذیر است. ترک‌ها، میدان مغناطیسی را به هم زده و پودر آهن را جذب می‌کنند و سبب می‌شوند تا تَرَک‌های نامرئی، راحت‌تر به چشم بیایند.

* در مورد نکات مهم روغن موتور و نگهداری از آنها بیشتر بدانید

نقش سوپاپ در جلوگیری از ترک برداشتن سرسیلندرها

ترک‌ها بسیار مضر هستند زیرا ممکن است آب به سمت اتاق احتراق نشت کند و سیلندرها آسیب دیده و سبب شوند تا آب در گردش از بین برود و پیشرانه، بیش از حد گرم شود. اگر ترک‌ها در نواحی حساس سرسیلندر دیده شوند، باید به تعمیر و در نهایت تعویض آن پرداخت. ترک‌ها در سرسیلندرهای چدنی اغلب اوقات با فرایند pinning تعمیر می شوند. ترک برداشتن سرسیلندرهای آلومینیومی خیلی رایج است که اغلب با جوش کاری تعمیر می شوند.

 

در مورد سوپاپ خودروی خود چه می‌دانید؟

 

اگر قرار است از سوپاپ دوباره استفاده شود، باید از نظر صیقلی بودن بررسی شود. بسیاری از تعمیرگاه‌ها به صورت خودکار همه سوپاپ‌های تخلیه را تعویض می‌کنند تا خیالشان راحت‌تر باشد. نشیمن‌ها در سرسیلندر یا باید بریده شوند یا بر پایه چیزی قرار بگیرند تا سطح مورد نیاز برای آب بندی را حفظ کنند. اگر نشیمن ترک بخورد یا خیلی مستهلک شود، باید عوض شود. اگر این کار امکان پذیر نباشدکل سرسیلندر باید عوض شود.


منابع: آسان بار

  • آسان بار
  • ۰
  • ۰

سرانجام کامیون‌های الکتریکی ولوو به بازار عرضه شد

شرکت کامیون سازی ولوو نسل جدید کامیون‌های الکتریکی خود را به شرکت‌های رنووا و TGM  که در زمینه لجستیک فعالیت دارند، تحویل داده است.

فعلا میزان تولید و تحویل این کامیون‌ها محدود و کم است اما تولید نسل جدید کامیون‌های الکتریکی FL و FE در نیمه دوم سال 2019 شروع خواهد شد. بازارهای اروپایی قطعا اولین جایی هستند که کامیون‌های غیر الکترونیکی به آن‌ها وارد خواهد شد.

 

سرانجام کامیون‌های الکتریکی ولوو به بازار عرضه شد

 

واکنش رانندگان پس از تست این کامیون الکتریکی چه بوده است؟

راجر آلم مدیرعامل شرکت ولوو می‌گوید: مشورت گرفتن و همکاری کردن با تعداد زیادی از رانندگان و مصرف کنندگان باعث شده تا در مدت زمانی کوتاه کامیون‌های الکتریکی را توسعه دهیم که از نظر کارایی در طول مسافت رانندگی، حمل بار و استفاده از کامیون با استاندارداهای سطح بالایی ساخته شده است.

*برای مطالعه و همچنین مشاهده عکس‌های کامیون الکتریکی دایملر کلیک کنید.

به رانندگانی که با ما همکاری داشتند، فرصت تست کامیون را دادیم، آن‌ها به شدت تحت تاثیر شتاب کامیون و بی سر و صدا بودن ارتعاشات داخل کابین قرار گرفته بودند.

 

سرانجام کامیون‌های الکتریکی ولوو به بازار عرضه شد

 

کامیون‌های الکتریکی ولوو با محیط زیست سازگاری دارند

مدیرعامل شرکت ولوو اضافه کرد: در کامیون‌های الکتریکی سعی خود را کرده‌ایم تا تاثیرات محصولات دیزلی و گازسوز را بر روی محیط زیست و آب و هوا تا حد ممکن کاهش دهیم.

از نظر توانایی‌های عملکردی، کامیون FL ظرفیت 16 تنی داشته درحالی‌که مدل قوی‌تر FE می‌تواند محموله‌هایی تا حداکثر وزن 27 تن را حمل کند.

*سیستم‌های برقی در کامیون‌های آینده چگونه خواهند بود؟ برای مطالعه کلیک کنید


منبع: پدال

  • آسان بار
  • ۰
  • ۰

صدور بارنامه تحت وب در سال 98

قائم مقام کانون انجمن‌های صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل کشور داوود فهندژ سعدی در راستای چشم اندازهای کانون در سال 98 اظهار کرد:

کانون در سال 98 برنامه دارد که نظام سیستم صدور بارنامه را به‌صورت شبکه تحت وب در آورد و برای ارتقاء این موضوع هماهنگی تمامی کانون‌ها و انجمن‌های سراسر کشور مورد انتظار است و بخش‌های بازارگاهی که در شبکه حمل‌ونقل ایجاد شده باید مورد ارزیابی قرار گیرند، امید می‌رود بتوان نظام هوشمند بارنامه الکترونیک در این شبکه را به‌صورت الکترونیک بار در شبکه‌های حمل‌ونقل اعم از کانون‌های انجمن‌ها و شرکت‌های حمل‌ونقل ایجاد کرد.

*در مورد تصحیح روابط حقوقی بین صادر کننده بارنامه و راننده خود مالک بیشتر بخوانید.

پیام سال 98 کانون همبستگی، وحدت رویه و ایجاد نظام اقتصادی مناسب برای همه دست اندرکاران حمل‌ونقل جاده‌ای اعم از شرکت‌ها، متصدیان و رانندگان و سرمایه‌گذاران باشد.

صدور بارنامه تحت وب در سال 98

 

 

چه اطلاعاتی به صورت کلی در بارنامه‌ها درج می‌شود؟

  • اطلاعات عمومی (شماره بارنامه، سریال بارنامه)
  • اطلاعات فرستنده و گیرنده (نام و نام خانوادگی و آدرس فرستنده، نام و نام خانوادگی و آدرس گیرنده)
  • اطلاعات راننده، اطلاعات خودرو، اطلاعات بار، اطلاعات مالی (مبلغ کل کرایه، پیش‌کرایه و…) است. باید توجه داشت مهر و امضا موسسه حمل‌ونقل در بارنامه درج و بارنامه باید به امضا راننده و گیرنده کالا هم برسد.

در صورت تمایل برای مطالعه اهمیت بارنامه در حمل‌ونقل جاده‌ای بر روی این لینک کلیک کنید.


منبع: آسان بار

  • آسان بار
  • ۰
  • ۰

علت‌ها و روش‌های جلوگیری از تصادفات کامیونداران-قسمت دوم

در قسمت اول این مقاله در مورد: آمار شگفت انگیز صنعت حمل‌ونقل امریکا، آمار تصادفات جاده‌ای در آمریکا و علت‌های اصلی تصادف اعم از: ساعات سرویس، خستگی بیش از حد، استفاده از مواد مخدر و عملکرد ترمزهای جلو صحبت کردیم، اگر مایل هستید که قسمت اول علت‌ها و روش‌های جلوگیری از تصادفات کامیونداران را مطالعه کنید بر روی این لینک کلیک کنید.

 آموزش رانندگان برای رعایت نکات ایمنی در حین رانندگی

به عنوان یک شرکت حمل‌ونقل وظیفه شماست که امنیت بار، بیمه نامه بار، بسته‌بندی و بارگیری درست بار و آموزش رانندگان را برعهده بگیرید.

در مورد اپلیکیشن شرکت‌های حمل‌ونقل آسان‌بار و اعلام بار در آن بیشتر بدانید.

 

علت‌ها و روش‌های جلوگیری از تصادفات کامیونداران-قسمت دوم

آموزش به رانندگان شرکتی

اگر شما صاحب کارخانه و یا صاحب یک شرکت لجستیکی هستید، یکی از وظایف اصلی شما آموزش به رانندگان تازه وارد است. فراموش نکنید که گاهی باتجربه‌ترین رانندگان نیز ممکن است از پیش پا افتاده‌ترین قوانین نیز اطلاعاتی نداشته باشند، این وظیفه شماست که یک چک لیست آموزشی تهیه کنید و موارد مهم را با رانندگان شرکتی خود مرور کنید. با این روش تا حد زیادی از حوادث و تصادفات جاده‌ای و ضرر و زیان به مال خود می‌توانید جلوگیری به عمل آورید.

*برای مطالعه مقاله در مورد رانندگان تازه کار و آموزش به آنها بر روی این لینک کلیک کنید.

 

علت‌ها و روش‌های جلوگیری از تصادفات کامیونداران-قسمت دوم

 
استفاده از تکنولوژی برای مدیریت و نظارت بر رانندگان

امروزه تکنولوژی در تمامی ابعاد زندگی بشری وارد شده است و همین امر تاثیرات شگرفی در پیشرفت سطح اطلاعات و دانش مردم داشته است. با استفاده از تکنولوژی و اپلیکیشن(برنامه)های جدید می‌توانید به راحتی راننده‌ای که حمل‌بار شما را به عهده گرفته است از مبدا تا مقصد رصد و رهگیری کنید تا از به سلامت رسیدن بار خود اطمینان حاصل کنید. در این حوزه اپلیکیشن آسان‌بار به اعلام کنندگان بار و شرکت‌های حمل‌ونقلی امکان رصد و پیگیری بار را از روی نقشه به صورت آنلاین داده است.

رانندگان پایه یک عزیز می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن‌های مسیریاب به راحتی مسیر مناسب خود را پیدا کنند و دیگر نگران مسیریابی نباشند.

توصیه به رانندگان برای توجه به وقت‌های استراحت

زندگی به عنوان یک کامیوندار شیرینی و سختی‌های مخصوص به خود را دارد، یکی از سختی‌ها گذراندن بخش اعظم روز در داخل کابین کامیون است. همیشه سعی کنید سلامتی خود را در اولویت اول قرار دهید تا همیشه در بهترین شرایط فیزیکی و روحی و روانی خود فعالیت کنید.

به خودتان لطفی کنید: هر از چندگاهی یک ترمز کنید و در توقف‌گاه‌های مخصوص به کامیونداران استراحت کنید، با این کار نه تنها انرژی و تمرکز شما چندین برابر خواهد شد بلکه کارآیی و بهره‌وری بیشتری نیز خواهید داشت. برای مطالعه عادت‌های سالم برای رانندگان کامیون بیشتر بخوانید.

 

منبع: آسان بار

  • آسان بار